Oscar K. og Dorte Karrebæk
   
  De syltede børn
   
 
Fortryllende og foruroligende illustreret roman (eller en "romanificeret billedbunke", som Lars Bukdahl betegnede værket i sin anmeldelse i Weekendavisen.

De syltede børn, med tekst af Oscar K. og betagende illustrationer af Dorte Karrebæk, er en betagende fortælling om en håndfuld mennesker i en post-apokalyptisk tid.

Fortællingen udspiller sig i et ikke nærmere defineret område, i en ikke nærmere defineret tid og efter en ikke nærmere defineret katastrofe: ”Flere år efter blev der i udkantsområderne født førstegenerations vanskabninger, lam med to hoveder, trebenede gæs, børn med to hjerter eller tyste hjerner”.

Over alt det alvorlige, alt det vanskabte, hviler en nøgtern, sørgmodig stemning og hele værket er et atmosfæreeksperiment, der kulminerer i en rejse til og indtræden i det fjerntliggende 'Theatrum anatomicum', der bliver vendepunktet, inden et nyt håb/liv herefter spirer sagte frem.

"[Teksten er] en fin, episk tåge som baggrund for grusomt og blæret virtuose tegninger. Og det eneste, læseren skal yde, er at lirke bogen ud af papkassetten og NYDE – som en trevinget klyde." Lars Bukdahl, Weekendavisen

Værket leveres i kassette.

ISBN: 978 87 7151 200 7 - Sider: 272

 

    Køb