Ny finsk grammatik
  Diego Marani
   
  Ny finsk grammatik
   
 

»Som læser forelsker man sig ret hurtigt i den ubærlige historie ... Min læseoplevelse rører på sig og kan mærkes fra hårrødderne langt ud i storetåen forstærket af det tragiske plot på romanens sidste sider.«

Politiken

»Denne roman er storslået litteratur om sproget som kernen i menneskets eksistens, i kulturen og i hele den store fortælling, som udgør verden.«
★★★★★☆ Fyns Stiftstidende

»Forbløffende og storartet roman.« Weekendavisen

Prisvindende roman fra Italien.
Udkommet i 12 lande – Nr. 1 på bestsellerliste i UK.

En bog om sprog og identitet (...) ”en bog om krigens galskab, kærlighedens nødvendighed, om at huske og glemme, om det tragiske ved livet. Og det hele håndteres så fint, subtilt og naturligt. Jeg vil egentlig helst sætte mig og tænke over denne bog i de næste to uger – desværre en luksus som en anmelder ikke kan tillade sig – i stedet vil jeg bede Dem læse den og bered Dem på noget ganske usædvanligt (...) Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst læste en så ekstraordinær roman, eller hvornår jeg blev så fristet til at anvende ordet ’geni’ om dens forfatter.”
The Guardian

”Bliv ikke afskrækket af den ugæstfrie titel – det her er en fantastisk bog, lige så god som Michael Ondaatjes Den engelske patient og med et tilsvarende mysterium i centrum.”
The Spectator

Om forfatteren: Diego Marani er forfatter og klummeskribent på det italienske dagblad Il Sole 24 Ore. Arbejder endvidere som rådgiver i Europakommissionen. Har skabt et helt nyt, europæisk sprog – Europanto – som han endda har skrevet en bog på, Los Adventures des Inspector Cabillot.

Ny finsk grammatik er oversat af Cecilia Jakobsen

ISBN: 978 87 7151 014 0 - Sider: ca. 200

 

  Læs uddrag Køb